© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Najnovejše

napitki, sokovi

Zdravilna moč sokov: kaj lahko storijo za vaše zdravje

S sokovi lahko olajšamo nekatere zdravstvene težave, zato se splača potruditi in poiskati čim bolj svežo ekološko zelenjavo in sadje. Tudi vztrajni moramo biti in piti zdravilne sokove vsaj en mesec. Če začutimo olajšanje, bomo najbrž z veseljem nadaljevali.

napitki, sokovi

Zdravilna moč sokov: kaj lahko storijo za vaše zdravje

S sokovi lahko olajšamo nekatere zdravstvene težave, zato se splača potruditi in poiskati čim bolj svežo ekološko zelenjavo in sadje. Tudi vztrajni moramo biti in piti zdravilne sokove vsaj en mesec. Če začutimo olajšanje, bomo najbrž z veseljem nadaljevali.

E-novice

Prijavite se na e-novice o zdravju in odkrijte nasvete za boljše počutje, vitalnost in ravnovesje.

Hvala!

Vaša prijava je bila sprejeta.

Okusi gozda

Okusi gozda: recepti za dobrote z gobami

Ko se približuje jesen, gobe postanejo zvezde v kuhinji, posebno če smo strastni gobarji in jih nabiramo sami. Takrat je sosledje dogodkov samoumevno: pravkar nabrano zbirko užitnih gob najprej fotografiramo, da se bomo z njo lahko še dolgo bahali, nato pa gobe očistimo in pripravimo za v lonec. In že zadiši ...

fizol

6 jedi iz fižola, ki so prava jesenska klasika

Ko se dnevi ohladijo in se listje počasi obarva v odtenke jeseni, je čas, da se pogrejemo z nasitnimi in bogatimi enolončnicami. Fižol je odlična sestavina za v tople jedi, ki nas bodo pogrele, hkrati pa je bogat vir beljakovin, vlaknin, železa in vitamina B.

Okusi gozda

Okusi gozda: recepti za dobrote z gobami

Ko se približuje jesen, gobe postanejo zvezde v kuhinji, posebno če smo strastni gobarji in jih nabiramo sami. Takrat je sosledje dogodkov samoumevno: pravkar nabrano zbirko užitnih gob najprej fotografiramo, da se bomo z njo lahko še dolgo bahali, nato pa gobe očistimo in pripravimo za v lonec. In že zadiši ...

fizol

6 jedi iz fižola, ki so prava jesenska klasika

Ko se dnevi ohladijo in se listje počasi obarva v odtenke jeseni, je čas, da se pogrejemo z nasitnimi in bogatimi enolončnicami. Fižol je odlična sestavina za v tople jedi, ki nas bodo pogrele, hkrati pa je bogat vir beljakovin, vlaknin, železa in vitamina B.

Preberite še

genova
njena · Turizem

Italijansko mesto, ki ga je treba okusiti

Genova je mesto, ki očara s svojo pristnostjo in kontrasti. Na prvi pogled deluje surovo, z ozkimi uličicami in živahnim vrvežem pristanišča, a prav v tem se skriva njen čar. To ni tipično bleščeče italijansko mesto, temveč kraj, ki ga je treba začutiti počasi, skozi sprehode, vonje, predvsem pa tudi okuse.


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.