nik

Edina rešitev je operacija v Ameriki

»Vedno, ko smo starši prišli do naših nedonošenčkov, smo trepetali in upali, da ne bo novih komplikacij. Gledati otroka s strahom in bolečino v prsih je nekaj, česar ne bi smel občutiti noben starš na svetu. A življenje nas včasih postavi pred velike preizkušnje,« sta na Instagramovem profilu Nikova zgodba svoje srce odprla starša malega Nika, ki se je po prezgodnjem rojstvu spopadal s številnimi možganskimi krvavitvami in se boril za preživetje.

ekoloska hrana (1)

Slovenski ravnatelji na zgrešeni misiji

Ravnatelji slovenskih vrtcev in šol želijo doseči, da v vzgojno-izobraževalnih zavodih ne bi bili več dolžni nabavljati določenega deleža ekološke hrane. V pozivu vladi so zapisali, da je ekološka hrana predraga, ponudba pa premajhna. Pa je res tako? Poznavalci razočarano in odločno odkimavajo z glavo in so veseli obljube kmetijskega ministrstva, da popuščanj ne bo, ker bi ta pomenila nižanje standardov in še več nekakovostne hrane.

Sonja Voda

Janina preobrazba: Manekenka za en dan

»Z užitkom listam Jano, saj je v njej iz tedna v teden obilo zanimivih, poučnih, pa tudi zelo ganljivih zgodb, ki jih tako predano ustvarjajo vaši novinarji. Še posebej mi je všeč rubrika s preobrazbo, kjer z veseljem pogledam, kako cenjeni mojstri lepšanja strokovno opravijo svoje delo. Pa tudi zgodbe preobraženk so nadvse navdihujoče. Dolgo sem si po tihem želela biti tudi sama delček tega. Zelo sem bila vesela, ko me je hči Špela, na katero sem zelo ponosna in jo imam najraje na svetu, prijavila na preobrazbo,« je povedala 67-letna Sonja Voda, ki prihaja iz majhnega kraja Dogoše pri Mariboru.

Brez dlake

Prikaži več
V domu starejsih obcanov