
Kulinarika

Vrhunski chef o tem, da nove generacije toksične kulture ne prenašajo
Chef, ki je komaj tri mesece po odprtju svoje restavracije je prejel eno Michelinovo zvezdico, danes – samo dve leti zatem – pa se lahko pohvali že z dvema!

Mira Semič: Lahko smo ponosni na slovensko hrano in vina
Izjemna ženska, uživačka po srcu in duši ter vrhunska sommelierka.3., najvišje stopnje.

Najmlajši slovenski chef na koncu večerje goste presenetil z zobno ščetko
Je najmlajši slovenski chef, ki se lahko pohvali s prestižno Michelinovo zvezdico! A ne »le« to, znan je po tem, da kuha povsem drugače kot drugje.

Luka Košir je dokaz, da se da s trajnostnim pristopom poseči po zvezdah
Sonaraven kmet, kulinarični inovator, kuharski talent in najbolj trajnostni slovenski chef. In kdor ga pozna, ve, da je res prava zakladnica idej.

Igor Jagodic: Najbolj mi je ostal v spominu Chuck Norris
Znan je po tem, da vsakič znova uprizori naravnost neverjetno kulinarično predstavo.

Mojmir Šiftar: Dober chef mora v prvi vrsti biti dober človek
Medtem ko je med dobrojedci že dolgo znano ime, ga je širša slovenska javnost pobliže spoznala kot sodnika v priljubljeni oddaji MasterChef Slovenija.