© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Kulinarika / stran 51

Horoskop 3

Tedenski horoskop: po energijo v naravo

Ključ do uspeha bodo pogovori, ki bodo rdeča nit tedna. Glede na to, da je Merkur retrograden, torej se giblje nazaj po nebesnem svodu, pa bo potrebno nekaj preudarnosti; veliko se lahko naučimo ob opazovanju drugih in skozi lastne napake.

Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
15. 4. 2024, 13.00
piknik-naslovna_1115x560_acf_cropped.png

4 ideje za obed na prostem

Naravnost grozovit prizor se odpre pred nami, ko se na lep dan sprehodimo mimo kakšne priljubljene lokacije za piknik in opazimo, kakšno svinjarijo so tam za seboj pustili neki osli. Da, osli. Če smo iskreni, si zaslužijo še kakšen hujši nadimek.

Barbara Slivnik, povzeto po Paul Allen – 5 ways to eat green outdoors
8. 4. 2024
linda-robert-gEQW0Q8Mi2k-unsplash-2-scaled_1115x560_acf_cropped.jpg

Gojena morska hrana

Ste v restavraciji že kdaj povprašali, ali je riba divja ali gojena? Kaj pa, ali je zrezek od divjega ali gojenega goveda? O gojenih ribah krožijo številni miti, ki večinoma ne držijo. Govori se predvsem o slabih stvareh in premalo o dobrih.

Irena Fonda
8. 4. 2024

© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.