Ideja za okusno velikonočno kosilo
Bi letos za praznike ponudili nekaj posebnega, ne samo svinjske pečenke in praženega krompirja? Imamo rešitev!

S špinačo polnjen piščančji zvitek
Porcij: 4
Čas priprave: 80 minut
Sestavine:
- 60 g masla
- 1 strok česna
- 3 pesti špinače
- sol
- 2 jajci
- mleti črni poper
- drobnjak
- 4 fileji piščančjih prsi
- 4 rezine črnogorskega pršuta
- 1 korenček
- 2 čebuli
Priprava:
V ponvi na polovici masla prepražite sesekljan česen, dodajte špinačo, pustite, da se zvije, solite in vse skupaj dajte na krožnik. V ponev dajte razžvrkljana, osoljena in popoprana jajca, jih umešajte, dodajte sesekljan drobnjak, odstavite in pustite, da se ohladijo.
E-novice · Novice
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se