Svet24
© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.
Recept

Ideja za okusno velikonočno kosilo


Tina Lucu/Revija Liza Maja
19. 4. 2025, 11.30
Deli članek
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Velikost pisave
Manjša
Večja

Bi letos za praznike ponudili nekaj posebnega, ne samo svinjske pečenke in praženega krompirja? Imamo rešitev!

S špinačo polnjen piščančji zvitek.jpg
S špinačo polnjen piščančji zvitek.jpg
S špinačo polnjen piščančji zvitek.jpg

S špinačo polnjen piščančji zvitek

Porcij: 4

Čas priprave: 80 minut

Sestavine:

  • 60 g masla
  • 1 strok česna
  • 3 pesti špinače
  • sol
  • 2 jajci
  • mleti črni poper
  • drobnjak
  • 4 fileji piščančjih prsi
  • 4 rezine črnogorskega pršuta
  • 1 korenček
  • 2 čebuli

Priprava:

V ponvi na polovici masla prepražite sesekljan česen, dodajte špinačo, pustite, da se zvije, solite in vse skupaj dajte na krožnik. V ponev dajte razžvrkljana, osoljena in popoprana jajca, jih umešajte, dodajte sesekljan drobnjak, odstavite in pustite, da se ohladijo.


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.