Svet24
© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.
Recept

Ideja za okusno velikonočno kosilo


Tina Lucu/Revija Liza Maja
19. 4. 2025, 11.30
Deli članek
Facebook
X (Twitter)
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Velikost pisave
Manjša
Večja

Bi letos za praznike ponudili nekaj posebnega, ne samo svinjske pečenke in praženega krompirja? Imamo rešitev!

S špinačo polnjen piščančji zvitek.jpg
S špinačo polnjen piščančji zvitek.jpg
S špinačo polnjen piščančji zvitek.jpg

S špinačo polnjen piščančji zvitek

Porcij: 4

Čas priprave: 80 minut

Sestavine:

  • 60 g masla
  • 1 strok česna
  • 3 pesti špinače
  • sol
  • 2 jajci
  • mleti črni poper
  • drobnjak
  • 4 fileji piščančjih prsi
  • 4 rezine črnogorskega pršuta
  • 1 korenček
  • 2 čebuli

Priprava:

V ponvi na polovici masla prepražite sesekljan česen, dodajte špinačo, pustite, da se zvije, solite in vse skupaj dajte na krožnik. V ponev dajte razžvrkljana, osoljena in popoprana jajca, jih umešajte, dodajte sesekljan drobnjak, odstavite in pustite, da se ohladijo.


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.