
Kokosove kroglice
Sladke kokosove kroglice so stalne gostje pladnjev s pecivom
Kokosove kroglice
Sladke kokosove kroglice so stalne gostje pladnjev s pecivom

Sestavine
- 250 g masla
- 330 g sladkorja v prahu
- 20 g (2 vrečki) vaniljevega sladkorja
- 400 g mleka v prahu
- 200 g kokosove moke
- 1,5 dl vode
- 90 olupljenih mandljev
- kokosova moka za povaljanje

Tako ne boste uničili nobenega steaka več
"Obožujem steake, vendar se mi doma pogosto ne posrečijo. Žal mi je vsakega kosa govedine, ki ga uničim, največkrat tako, da ga preveč spečem, zato bi bila hvaležna za nekaj splošnih nasvetov, kako speči popoln steak."

Če je vaš tofu brez okusa, ga niste pripravili pravilno
Poletje je čas za žar in piknike. Ti pa niso rezervirani, samo za mesojedce, na žaru se da odlično pripraviti tudi veganski tofu. Za vas smo rpipravili nekaj trikov kako pripraviti popoln tofu na žaru.

Priprava morskega lista za cvrenje v ponvi
Morski list je resnični rolsrojs med ribami, zato je edino prav, da ga pripravimo čim preprosteje, saj lahko le tako zares uživamo v njegovem okusu. Da bi v obrok vnesli malo drame, preizkusite ta kuharski trik za popolno pripravo.
Sestavine
- 250 g masla
- 330 g sladkorja v prahu
- 20 g (2 vrečki) vaniljevega sladkorja
- 400 g mleka v prahu
- 200 g kokosove moke
- 1,5 dl vode
- 90 olupljenih mandljev
- kokosova moka za povaljanje
Postopek
Maslo stopimo, mu dodamo obe vrsti sladkorja, vodo in kokosovo moko ter skuhamo gost sirup. Primešamo mleko v prahu in mešamo toliko časa, da v masi ni nobene grudice več.
V roko vzamemo žličko še tople mase, jo nekoliko sploščimo, v sredino vstavimo mandelj in oblikujemo kroglico. Nekoliko ohlajene kroglice povaljamo v kokosovi moki.