© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Vrelo mleko za bel pire


S.E.
9. 5. 2017, 08.00
Posodobljeno
09. 08. 2017 · 10:02
Deli članek
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Velikost pisave
Manjša
Večja

dom_in_gospodinjstvo_mleko.jpg
Shutterstock

Kadar pri pripravi pire krompirja uporabimo hladno mleko, se lahko zgodi, da je pire sivkaste barve. Zato mleko, preden ga dodamo krompirju, raje zavrimo. Tako bo pire bolj bel in boljšega okusa.

E-novice · Novice

Jana

Prijavite se na e-novice in ostanite na tekočem z najpomembnejšimi dogodki doma in po svetu.

Hvala!

Vaša prijava je bila sprejeta.


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.