
Obloženi kruhki s kozjim sirom, pestom in polsuhimi paradižniki
Obloženi kruhki s kozjim sirom, pestom in polsuhimi paradižniki
Čas priprave
/
Zahtevnost
Enostavno
Količina
/

Sestavine
- krekerji ali narezana in opečena bageta
- kozji sir (mehek)
- zavitek polsuhih paradižnikov
- pesto
Preberite tudi

Kaj nas nauči: Golaž - 3. del
Razmišljanje o pravilih dobrega golaža in o tem, zakaj zares dober golaž jemo šele tretji dan.

S temi jedmi z žara boste za prvi maj navdušili
Prvi maj povezujemo z žarom, žar pa z mesom. In to s tistimi pravimi, velikimi kosi, ki jih najraje vzamemo kar v roke.

Kaj nas nauči: Golaž - 2. del
Poslanstvo golaža je v tem, da najslabše kose mesa spreminja v najboljše, kar mu uspeva z najstarejšo kuharsko tehniko, ki počasnost spreminja v hitrost.
Sestavine
- krekerji ali narezana in opečena bageta
- kozji sir (mehek)
- zavitek polsuhih paradižnikov
- pesto
Postopek
1
Krekerje ali opečene kruhke namažemo s pestom in nanje položimo polovico polsuhega paradižnika in tanko rezino kozjega sira. Postrežemo.