
Obloženi kruhki s kozjim sirom, pestom in polsuhimi paradižniki
Obloženi kruhki s kozjim sirom, pestom in polsuhimi paradižniki
Čas priprave
/
Zahtevnost
Enostavno
Količina
/

Sestavine
- krekerji ali narezana in opečena bageta
- kozji sir (mehek)
- zavitek polsuhih paradižnikov
- pesto

Preprosti beljakovinski mafini so odlična izbira za zajtrk
Namesto da znova izberete enolične granoline tablice, začnite dan s krhkimi domačimi mafini, polnimi beljakovin in malo sladkorja.

Affogato: preprosta poletna kavna sladica, na katero prisegajo Italijani
Italijani že dolgo znajo združiti najboljše iz sveta kave in sladic. Ena najpreprostejših, a hkrati bolj zapeljivih kombinacij je 'affogato al caffè' – kepica sladoleda v vročem espressu.

Recept za najljubšo jed novega papeža
Prvi prah po izbiranju novega papeža se je že polegel, zdaj na plano prihajajo zanimivosti iz njegovega življenja. Kaj mu gre v slast? Lomo saltado.
Sestavine
- krekerji ali narezana in opečena bageta
- kozji sir (mehek)
- zavitek polsuhih paradižnikov
- pesto
Postopek
1
Krekerje ali opečene kruhke namažemo s pestom in nanje položimo polovico polsuhega paradižnika in tanko rezino kozjega sira. Postrežemo.