Kaj boste skuhali danes?
Kulinarika
        
            
                Kaj pomenijo funkcije pečice in katero izbrati?
Koliko funkcij svoje pečice uporabljate? Stavimo, da samo eno ali dve. Spoznajte, kaj pomenijo nastavitve in kako z njimi izboljšati peko kruha, mesa ali peciva.
        
            
                Trije recepti za okusne, raznolike in nasitne jedi
Če pogosto kuhamo sami doma, nam občasno zmanjka idej, kaj bi še lahko pripravili. Brez skrbi, možnosti je več kot dovolj. Zagrabite kuhalnico!
        
            
                Slastne londonske rezine iz babičinega zvezka z recepti
Retro sladice se vračajo – popoldansko skodelico kave pospremite s preprostimi, a slastnimi londonskimi rezinami (londonerji).
        
            
                Skrivna sestavina našega najljubšega recepta za rdeče zelje
Martinovo bo vsak čas tu, z njim pa eno kulinarično najbolj pestrih praznovanj. Sočna perutnina, zabeljeni mlinci in odlično – čisto nič razbarvano – dušeno rdeče zelje.
        
            
                Jože Robežnik razkriva svoj recept za popolno zimsko jed
Jože Robežnik ne blesti le na televiziji – odlično se znajde tudi za štedilnikom. Tokrat deli preprost in okusen recept za pečeno kislo zelje s piščancem.
        
            
                Pečen nadevan vaniljev kaki, ki se kar topi v ustih
Preprost recept za pečen vaniljev kaki z mehkim kostanjevim nadevom in hrustljavim posipom – jesenska sladica, ki si jo boste želeli znova in znova.
        
            
                Triki shranjevanja in priprave kostanja za popoln okus
Na hladnem ga lahko hranite od dveh tednov do dobrega meseca dni. Svetujemo vam, da ga vmes redno pregledujete.
        
            
                Najboljša domača pica iz pekača, ki vedno uspe
Klasična domača pica iz pekača, kot jo imamo radi Slovenci – mehko, zračno testo, bogat nadev in hrustljavi robovi. Preprost recept, ki vedno uspe!
        
            
                Ovseni kruh brez kvasa – preprost, zdrav in poln okusa
Če iščete zdrav in preprost recept za kruh brez glutena in kvasa, ga boste našli kar doma. Z ovsenimi kosmiči ustvarite hrustljav, okusen in zdrav hlebček.
        
            
                Namesto kruhove posodice kar gomoljna zelena
Gomoljna zelena še zdaleč ni samo dodatek za dobro juho. Lahko je odlična priloga ali celo samostojna jed. Dajmo ji priložnost s tem zanimivim receptom.
        
            
                Poznate ta trik za lupljenje buče?
Sezona buč k sreči še kar traja, njihove živahne barve pa krasijo vrtove in kuhinje – a marsikoga pri pripravi ustavi trdovratna lupina.
        
            
                Sočni svinjski zrezki z jabolki, kot jih še niste poskusili
Sočni glazirani svinjski zrezki z jabolki so popolna jesenska jed. Odkrijte nasvete, kako pripraviti meso, da bo mehko, aromatično in popolno zapečeno.
        
            
                Strašno dobra ideja za noč čarovnic: sladki grobovi iz medenjakov
Noč čarovnic je morda res uvožen praznik, a kljub temu lahko na ta dan pripravimo nekaj (grozljivo) sladkega.
        
            
                Trikrat pečeno pecivo, ki se topi v ustih in vedno uspe
Trikrat pečeno pecivo je ena tistih domačih sladic, ki z vonjem spomnijo na otroštvo in kuhinjo naših babic.
        
            
                Pozabite na predsodke: krompir je lahko tudi zdrav in fit
V Evropi je v prodaji več kot 200 sort krompirja. Izplača se torej malo pobrskati po različnih možnostih za solate, cmoke in druge krompirjeve jedi.
        
            
                Najbolj puhaste in omamno dišeče palačinke daleč naokoli
Preizkusite recept za jesenske bučne palačinke za trenutke, ko si med počitnicami ali prazniki vzamemo čas za počasnejši zajtrk ali popoldanski posladek.
        
            
                Recept za tradicionalno jed iz vlečenega testa: Repnjače, idinjače in bibe
Ob praznikih vseh svetih vam prinašamo recept, avtorice Cilke Sukič iz knjižice Od bujte repe do gibanice.