Jana
© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Poletni gamberi


Jana
25. 7. 2011, 10.24
Posodobljeno
09. 08. 2017 · 09:58
Deli članek
Facebook
X (Twitter)
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Velikost pisave
Manjša
Večja

Osvežilno za vroče dni.

Poletni gamberi

Sestavine: brusnice * avokado *  gamberi * solata po želji * žlica medu *  žlica gorčice * balzamični kis * olivno olje * sol *  poper.
Priprava: Po krožniku razporedimo solatne lističe (priporočamo kombinacijo mlade špinače in berivke). Po vrhu potresemo popečene gambere in na koščke narezan avokado. V skledici pripravimo preliv: zmešamo med, gorčico, balzamični kis, olivno olje ter sol in poper. Prelijemo čez solato in po vrhu potresemo brusnice. Namesto brusnic lahko uporabimo granatno jabolko.

© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.