
Sirov namaz z zelenjavo
Stebelna zelena, mlada čebulica in korenček se v družbi čedarja in majoneze spremenijo v odličen namaz.
Sirov namaz z zelenjavo
Stebelna zelena, mlada čebulica in korenček se v družbi čedarja in majoneze spremenijo v odličen namaz.

Sestavine
- 100 naribanega sira čedar
- 1⁄2 stebelne zelene
- 4 mlade čebulice
- 1 korenček
- 1 žlica narezanega drobnjaka
- 2 žlici majoneze
- sol in poper
Preberite tudi

Tri obare, ki vas bodo pogrele na deževen dan
Na deževen dan se nič ne prileže bolj, kot krožnik tople domače obare. Pripravili smo tri slovenske klasike - telečjo obaro, kokošjo obaro in štajersko kislo juho.

Poznate razliko med vietnamskimi in spomladanskimi zvitki?
Odkrijte, kako se vietnamski in spomladanski zvitki razlikujejo, in si shranite naša dva preizkušena recepta s fotografijami postopka korak za korakom.

Francoska klasika, ki bo očarala vse ljubitelje morske hrane
Francoski Marseille, pristanišče ob Sredozemlju, je že dolgo znano kot mesto ribje juhe bouillabaisse.
Sestavine
- 100 naribanega sira čedar
- 1⁄2 stebelne zelene
- 4 mlade čebulice
- 1 korenček
- 1 žlica narezanega drobnjaka
- 2 žlici majoneze
- sol in poper
Postopek
V skledo damo nariban sir, stebelno zeleno, narezano na kockice, drobno nasekljano mlado čebulico, drobno nariban korenček in narezan drobnjak. Premešamo, dodamo majonezo, solimo in popramo ter dobro zmešamo.