
Tunin namaz s kaprami
Tunin namaz diši po morju. Pričarajte si obučtek ležernega poletnega poznega zajtrka na dopustu v vseh letnih časih.
Tunin namaz s kaprami
Tunin namaz diši po morju. Pričarajte si obučtek ležernega poletnega poznega zajtrka na dopustu v vseh letnih časih.

Sestavine
- 1 mala pločevinka tunine
- 2 žlici majoneze
- 3 mlade čebulice
- 2 žlički drobnih kaper
- 2 kisli kumarici
- 1 žlico peteršilja
- sol in poper
Preberite tudi

Kako zvežemo pečenko
Če želite, da pečenka ohrani lepo obliko, jo morate pred pripravo dobro povezati z vrvico.

Tri obare, ki vas bodo pogrele na deževen dan
Na deževen dan se nič ne prileže bolj, kot krožnik tople domače obare. Pripravili smo tri slovenske klasike - telečjo obaro, kokošjo obaro in štajersko kislo juho.

Poznate razliko med vietnamskimi in spomladanskimi zvitki?
Odkrijte, kako se vietnamski in spomladanski zvitki razlikujejo, in si shranite naša dva preizkušena recepta s fotografijami postopka korak za korakom.
Sestavine
- 1 mala pločevinka tunine
- 2 žlici majoneze
- 3 mlade čebulice
- 2 žlički drobnih kaper
- 2 kisli kumarici
- 1 žlico peteršilja
- sol in poper
Postopek
Zmešamo odcejeno tunino in majonezo. Dodamo drobno nasekljano mlado čebulico, kapre, drobno nasekljani kisli kumarici in peteršilj. Solimo, popramo in zmešamo.