
Sendvički zvezdice
Da se bodo najmlajši šole veselili zaradi slastne malice
Sendvički zvezdice
Da se bodo najmlajši šole veselili zaradi slastne malice

Sestavine
- 2 rezini polnozrnatega kruha
- 1 žlička rdečega pesta
- ½ žlice kremnega sira
Preberite tudi

Tri obare, ki vas bodo pogrele na deževen dan
Na deževen dan se nič ne prileže bolj, kot krožnik tople domače obare. Pripravili smo tri slovenske klasike - telečjo obaro, kokošjo obaro in štajersko kislo juho.

Poznate razliko med vietnamskimi in spomladanskimi zvitki?
Odkrijte, kako se vietnamski in spomladanski zvitki razlikujejo, in si shranite naša dva preizkušena recepta s fotografijami postopka korak za korakom.

Francoska klasika, ki bo očarala vse ljubitelje morske hrane
Francoski Marseille, pristanišče ob Sredozemlju, je že dolgo znano kot mesto ribje juhe bouillabaisse.
Sestavine
- 2 rezini polnozrnatega kruha
- 1 žlička rdečega pesta
- ½ žlice kremnega sira
Postopek
Iz 2 kosov polnozrnatega kruha z zvezdastim modelčkom izrežemo po 3 zvezdice (obrezke kruha prihranimo, lahko tudi zamrznemo, in iz njih naredimo drobtine, ko se jih nabere dovolj). Kremni sir narahlo pomešamo z rdečim pestom in premažemo polovico zvezdic. Namazane zvezdice pokrijemo z nenamazanimi, jih zavijemo v prozorno kuhinjsko folijo in čez noč shranimo v hladilnik.
Dopolnite malico
Sendvičke lahko pospremimo s fino jogurtovo kupico s sadjem.