
Pokovka s čokoladnim prelivom
Ta pokovka vam bo zagotovo pomagala prebroditi stresen dan v šoli ali službi.
Pokovka s čokoladnim prelivom
Ta pokovka vam bo zagotovo pomagala prebroditi stresen dan v šoli ali službi.

Sestavine
- 12 g nesladkane pokovke
- 15 g temne čokolade
Preberite tudi

Naš najboljši recept za domači prebranec
Prebranec mora biti vroč, sočen, mehek in z lepo zapečeno skorjico. Preizkusili smo številne recepte, a ta je naš favorit.

Pri Zotlarju v Bujah: v kraljestvu pice in brkinskih dobrot
Tokrat smo zavili proti morju in pri Divači zavili levo ter se ustavili na pici pri Zotlarju.

Štrirje okusni kolači brez glutena
Iščete sladice brez glutena? Ob mednarodnem dnevu celiakije razkrivamo 3 odlične recepte in opozarjamo na pasti skritega glutena v kuhinji.
Sestavine
- 12 g nesladkane pokovke
- 15 g temne čokolade
Postopek
Čokolado stopimo v vodni kopeli ali v mikrovalovki. Pokovko razporedimo po pekaču in jo prelijmo s stopljeno čokolado. Postavimo v hladilnik za 5 do 10 minut (lahko tudi čez noč), da se čokolada strdi.
Malce drugačna malica
Pokovka bo kot pika na i popestrila malico s piščancem v solati s tortiljo in čipsom iz sladkega krompirja.