
Mandarine v čokoladni srajčki
Naj bo malica zdrava in sladka!
Mandarine v čokoladni srajčki
Naj bo malica zdrava in sladka!

Sestavine
- 1 mandarina
- 10g temne čokolade
Preberite tudi

Tri obare, ki vas bodo pogrele na deževen dan
Na deževen dan se nič ne prileže bolj, kot krožnik tople domače obare. Pripravili smo tri slovenske klasike - telečjo obaro, kokošjo obaro in štajersko kislo juho.

Poznate razliko med vietnamskimi in spomladanskimi zvitki?
Odkrijte, kako se vietnamski in spomladanski zvitki razlikujejo, in si shranite naša dva preizkušena recepta s fotografijami postopka korak za korakom.

Francoska klasika, ki bo očarala vse ljubitelje morske hrane
Francoski Marseille, pristanišče ob Sredozemlju, je že dolgo znano kot mesto ribje juhe bouillabaisse.
Sestavine
- 1 mandarina
- 10g temne čokolade
Postopek
Mandarino olupimo na razdelimo na krhlje. Čokolado stopimo v vodni kopeli (v skledici nad kozico, v kateri narahlo vre voda) ali v mikrovalovki. Krhlje mandarine pomočimo v čokolado in jih polagamo na pladenj, obložen s papirjem za peko. Za 1 uro (lahko pa tudi čez noč) postavimo v hladilnik, da se čokolada strdi.
Kaj bo za malico?
Mandarine bodo kot odličen posladek sledile pisani testeninski solatki.