
Mangov smuti s kurkumo
Mangov smuti s kurkumo

Sestavine
- 1⁄2 zrelega manga (pribl. 150 g)
- 3 dl sveže iztisnjenega pomarančnega soka
- 1⁄2 žličke mlete kurkume
Preberite tudi

Fina kuharska tehnika: sotiranje
Sotiranje pomeni hitro praženje hrane v vroči ponvi z uporabo majhne količine maščobe. Pa veste, s katero ponvijo boste prišli do najboljšega učinka?

Ideje za kosilo v manj kot 30 minutah: hitro, preprosto in nasitno
Zbirka hitrih receptov jedi, pripravljenih v manj kot pol ure. Za vse, ki iščete ideje za hitro, a kakovostno kosilo brez dolgčasa na krožniku.

Kiš - francoska pita, ki jo lahko prinesete na piknik
Pomlad nam ponuja celo vrsto dobrot, iz katerih lahko pripravimo izjemno okusne jedi, polne pomladne svežine in sočnosti.
Sestavine
- 1⁄2 zrelega manga (pribl. 150 g)
- 3 dl sveže iztisnjenega pomarančnega soka
- 1⁄2 žličke mlete kurkume
Postopek
Mango olupimo in mu odstranimo koščico. Skupaj s kurkumo in pomarančnim sokom ga damo v mešalnik, dobro zmiksamo in nalijemo v dva kozarca.
Nasvet
Odličen je tudi z ananasom ali marelicami. Po želji lahko iz kokosovega mleka s paličnim mešalnikom naredimo peno in jo dodamo v kozarce.