Dober tek
© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.
Čas branja 2 min.

Kulinarični paket Dober tek


Uredništvo
28. 11. 2024, 00.00
Posodobljeno
03. 06. 2025 · 14:53
Deli članek
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Velikost pisave
Manjša
Večja

Odkrijte popolno darilo za ljubitelje kuhanja – kulinarični naročniški paket revije Dober tek z izbranimi kuharskimi publikacijami in ekskluzivnim darilom: 3-mesečnim dostopom do spletne kuharske šole Bineta Volčiča.

Ljudje za mizo
Shutterstock
Kuharske knjige so popolno darilo za vse ljubitelje kuhanje

V uredništvu revije Dober tek smo pripravili poseben naročniški kulinarični paket, ki bo vašega obdarjenca (in njegove bližnje) s pošiljko razveselil vsak drugi mesec v prihodnjem letu. 

Vsem naročnikom novega paketa chef Bine Volčič, dolgoletni prijatelj revije Dober tek, podarja tudi ekskluzivno darilo – 3-mesečni dostop do spletne kuharske šole Bineta Volčiča s poučnimi praktičnimi videi klasičnih kuharskih tehnik in receptov.

kulinarični paket
Dober tek
V kulinaričnem paketu prejmete številne kuharske publikacije z brezplačno poštnino

Kaj vas čaka v paketu?

  • 2 obsežni in poglobljeni sezonski izdaji revije Dober tek – maja z odličnimi recepti za kulinarično poletje ter z zanimivimi zgodbami in navdihi za počitniško kuhanje, oktobra z zamislimi za kulinarično obarvano jesen in praznično zimo
  • čudovita knjiga Čokolada s tehnikami za delo s čokolado, podrobnimi nasveti in odličnimi recepti slaščičarja Gorazda Potočnika
  • publikacija Praznične sladice, v kateri so zbrani najboljši recepti za pust, veliko noč in božično-novoletna praznovanja ter osebne praznike,
  • publikacija Pristno italijansko z zapisi o italijanski kuhinji in tradicionalnimi recepti iz vsake italijanske dežele

Posebna ponudba

Paket je na voljo za 49,60 € z brezplačno poštnino.

DARILO: Koda za dostop do spletne kuharske šole chefa Bineta Volčiča

Chef Bine Volčič v kratkih videih predstavi klasične kuharske tehnike, nasvete in zanimive recepte.

Med več kot 50 predstavitvami tehnik boste našli vse od priprav znamenitih slaščičarskih krem in omak, čiščenja školjk, filiranja rib, razkosanja piščanca, tehnik rezanja in tehnik karameliziranja do priprave rezalne deske in številne druge koristne informacije.

Med več kot 100 recepti pa so poleg številnih klasik kot so špecli z maslom, segedin, zajčji ragu, postrv,  skutni cmoki s slivami ali celo jagenjček izpod peke, tudi taki recepti, ki bodo popestrili vaš železni repertoar jedi – na primer pečena gomoljna zelena z lešniki in rjavim maslom, klasičen francoski blanquette de veau, čokoladna krema iz avokada in celo sladoled iz sena in fig.

video delavnica
zajem zaslona
Ekskluzivno darilo: 3-mesečnim dostop do spletne kuharske šole Bineta Volčiča

Več o vsebini video portala, ki vsebuje več kot 100 video receptov in več kot 50 video prikazov kuharskih in slaščičarskih tehnik je dostopno na www.binevolcic.si.

Kaj in kdaj boste prejeli

Ob naročilu

+ DARILO: Koda za dostop do spletnih kuharskih tečajev z Binetom Volčičem (REDNA CENA: 44,90 €)

20. avgust– Publikacija Pristno italijansko (REDNA CENA: 8,90 €)

20. oktober – Sezonska številka revije Dober tek Jesen/Zima (REDNA CENA: 6,90 €)

Menjava posameznih edicij v paketu ni mogoča. Pri naročilu po 20. 8. vam vse zamujene publikacije pošljemo po plačilu naročnine.

Darilo, ki razveseljuje vse leto! Podarite naročniški paket Dober tek, ki bo vašega obdarjenca razveselil vsak drugi mesec.

Popolno darilo za vse ljubitelje kuhanja!


Naročite ali podarite zdaj

Na kulinarični paket se lahko naročite prek e-naslova narocila@dobertek.com ali po telefonu na 01 588 06 60 ali 080 4321.

Za prejem kode za dostop do spletne kuharske šole Bineta Volčiča, nas kontaktirajte na e-naslov narocila@dobertek.com. Vašo unikatno kodo vam bomo poslali po elektronski pošti. Unikatna koda ni vezana na vaš e-naslov, zato jo lahko tudi podarite.

Paket je na voljo za: 49,60 € z brezplačno poštnino.

darila_1115x560_acf_cropped
Ana Kuhar

© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.