© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Kulinarika / stran 19

pasta-miso

Kaj je koji?

Za sojino omako, miso in sake se lahko zahvalimo plesni koji – skrivnosti okusa v številnih slavnih japonskih jedeh.

Sanja Čakarun
8. 5. 2025, 16.16
ciscenje-ostrig_uvodna

Kako izluščimo ostrige

Korak za korakom do varnega in učinkovitega odpiranja ostrig. Preprečite poškodbe in ohranite ostrige sveže ter brez odkrhnjenih koščkov lupine.

Gordon Ramsay
8. 5. 2025, 15.59
bezgovi_cvetovi

Bezeg: novi recepti in nasveti za nabiranje

Spoznajte zamisli za uporabo bezga v domači kuhinji, zdravilne lastnosti cvetov, listov in plodov ter nasvete za nabiranje - nikar po dežju in raje v naraščajoči luni.

Marija Merljak, univ. dipl. ing. živ. teh.
8. 5. 2025, 05.40
čičerkina juha po tunizijsko

Kako pravilno skuhamo čičeriko

Suha čičerika – kako dolgo jo namakati in kuhati, da doseže pravo mehkobo in poln okus? Preverite preprost vodič za pripravo doma in nekaj odličnih receptov.

Uredništvo
5. 5. 2025, 05.30

© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.