© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Rezanci v tunini omaki


Jana
10. 8. 2009, 00.00
Posodobljeno
09. 08. 2017 · 09:58
Deli članek
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Velikost pisave
Manjša
Večja

Potrebujemo 35 dag širokih rezancev, 20 dag tunine v olju, 2 dcl sladke smetane in začimbe.

Rezanci v tunini omaki

Potrebujemo 35 dag širokih rezancev, 20 dag tunine v olju, 2 dcl sladke smetane in začimbe.

Rezance skuhamo na zob in to je glavnina dela, ki ga imamo s pripravo tega enostavnega obroka. Tunino odcedimo in skupaj s smetano obdelamo v mešalniku, solimo, če je potrebno, pogrejemo do vretja in prelijemo prek rezancev.

© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.