Jana
© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Danes čebula, jutri por


Katja Kmet
19. 1. 2016, 11.30
Posodobljeno
09. 08. 2017 · 09:59
Deli članek
Facebook
X (Twitter)
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Velikost pisave
Manjša
Večja

Zdrava zimska zelenjava z zanimivim in slastnim okusom ...

k_pomarancna.jpg

Ni res, da pozimi ni zelenjave, iz katere bi lahko pripravljali zdrave in okusne jedi. Za začetek lahko poskusimo kar s čebulo, ki jo imamo zagotovo na zalogi, ali pa s porom, ki ga lahko kupimo v vsaki živilski trgovini. Izbiramo lahko med številnimi jedmi, ki jim dajeta por ali čebula nov, zanimiv in slasten okus.

V Zarji št. 3, 19. 1. 2016, poiščite recepte za piščančja bedra s čebulo in paradižniki, svinjsko pečenko s čebulo in z jabolki, pomarančno solato z rdečo čebulo, nadevane rdeče čebule, porovo rižoto, porovo krhko pogačo in popečeni por s šunko …


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.