
Sestavine
- 4 zrele banane
- 2 žlici mandljevega mleka
- 1 žlica bio arašidovega masla
- 1 žlička mletega cimeta
- 1 žlica temne čokolade
- 1 žlica mandljevih lističev

To so najboljši koktajli za poletna druženja
Koktajli so mnogo več kot le pijača – so del doživetja, ki povezuje ljudi in ustvari sproščeno vzdušje.

Kralj azijske zelenjave v 6 preprostih receptih
Pak čoj je azijska zelnica, poznana tudi pod številnimi drugimi imeni. Ampak imena niso pomembna, lahko vam povemo, da je odličen.

Preprosti beljakovinski mafini so odlična izbira za zajtrk
Namesto da znova izberete enolične granoline tablice, začnite dan s krhkimi domačimi mafini, polnimi beljakovin in malo sladkorja.
Sestavine
- 4 zrele banane
- 2 žlici mandljevega mleka
- 1 žlica bio arašidovega masla
- 1 žlička mletega cimeta
- 1 žlica temne čokolade
- 1 žlica mandljevih lističev
Postopek
Banane narežemo na kose, dolge 3 cm, in jih zamrznemo. Nato jih stresemo v mešalnik in prilijemo mandljevo mleko. Zmeljemo v gladko kremo. Dodamo arašidovo maslo in cimet ter znova vklopimo mešalnik. Pokusimo in po želji dodamo še malo cimeta.
Zmes preložimo v posodo, primerno za zamrzovanje, in eno uro pustimo v zamrzovalniku.
Sladoled vzamemo iz zamrzovalnika, ga potresemo z nastrgano čokolado in mandljevimi lističi ter postrežemo.