© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Mali sendviči z dimljenim lososom in koromačem

Mali sendviči z dimljenim lososom in koromačem

Čas priprave 10 min
Zahtevnost Enostavno
Količina za 4 osebe
Deli recept
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Fenchelbroetchen mit Raeucherlachs

Sestavine

  • 4 kruhki (polnovredni, večzrnati ali pirini)
  • 100 g skute (z 20 % maščobe)
  • 30 majhnih kobulov koromačevih cvetov brez pecljev
  • 4 rezine prekajenega lososa
  • nekaj kapljic limonovega soka
  • sol
  • poper
Ruska hladna juha okroška

Top ideje za uporabo kumar v kuhinji

Začela se je sezona kumar, ki jih lahko v kuhinji uporabimo na različne načine – sveže, kisane, kuhane ali celo v sokovih. Z našimi recepti kumare nikoli ne bodo ostale več dni v hladilniku.

Sestavine

  • 4 kruhki (polnovredni, večzrnati ali pirini)
  • 100 g skute (z 20 % maščobe)
  • 30 majhnih kobulov koromačevih cvetov brez pecljev
  • 4 rezine prekajenega lososa
  • nekaj kapljic limonovega soka
  • sol
  • poper

Postopek

1

Kruhke prečno razpolovimo, obe polovici izdatno namažemo s skuto in obložimo s kobuli koromačevih cvetov. Spodnjo polovico kruhka obložimo z rezino prekajenega lososa, pokapamo z limonovim sokom ter začinimo s soljo in poprom. Pokrijemo z zgornjo polovico kruhka in ponudimo.


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.