
Sestavine
- 0,25 dl vodke
- 1 kepica sorbeta iz malin ali črnega ribeza
- 1 dl penečega vina

Kulinarični pobeg v Trst: načrtujte z nami
Preverite, kaj bi si ob kulinaričnem obisku Trsta privoščili mi in s katerimi recepti si lahko krajšate čas do naslednjega obiska tega krasnega obmorskega mesta.

Preprosto, zdravo in hitro pripravljeno morsko kosilo
Če bi bili vsi recepti tako preprosti in okusni, kot je naša vahnja s špinačo in sirom, bi ribe brez težav na naše jedilnike uvrstili vsak dan.

Avokado lahko zamrznete - preverite kako
Če ga boste pravilno shranili, si lahko že danes zagotovite svojo osebno »zeleno rezervo« za vse tiste trenutke, ko v trgovini spet ne bo zrelega avokada.
Sestavine
- 0,25 dl vodke
- 1 kepica sorbeta iz malin ali črnega ribeza
- 1 dl penečega vina
Postopek
V kupo nalijemo 0,25 dl vodke in za 30 minut postavimo v hladilnik, nato vanjo položimo kepico sorbeta iz malin ali črnega ribeza. Oblijemo z 1 dl penečega vina in takoj ponudimo.
Podobni recepti
Priljubljeni recepti
Snežene kepe v čokoladni omaki
Klasične snežene kepe tokrat spremlja čokoladna omaka