
Sestavine
- 0,5 dl grenivkinega soka
- 0,25 dl aperola
- 0,5 dl penečega vina
- led
- trak grenivkine lupine

Idrija vabi na izlet in obed
Pustite se zapeljati Idriji in njeni bogati zgodovini, razgledom ter vrsti tradicionalnih jedi, ki vas bodo očarale in nasitile. Kaj jesti, ko obiščete Idrijo?

Tako ne boste uničili nobenega steaka več
"Obožujem steake, vendar se mi doma pogosto ne posrečijo. Žal mi je vsakega kosa govedine, ki ga uničim, največkrat tako, da ga preveč spečem, zato bi bila hvaležna za nekaj splošnih nasvetov, kako speči popoln steak."

Če je vaš tofu brez okusa, ga niste pripravili pravilno
Poletje je čas za žar in piknike. Ti pa niso rezervirani, samo za mesojedce, na žaru se da odlično pripraviti tudi veganski tofu. Za vas smo rpipravili nekaj trikov kako pripraviti popoln tofu na žaru.
Sestavine
- 0,5 dl grenivkinega soka
- 0,25 dl aperola
- 0,5 dl penečega vina
- led
- trak grenivkine lupine
Postopek
V ohlajeno kupo nalijemo 0,5 dl grenivkinega soka in 0,25 dl aperola. Dodamo led in nežno pomešamo. Prelijemo z 0,5 dl penečega vina, okrasimo s trakcem grenivkine lupine in takoj ponudimo.