© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Kuhana riba in ribja juha

To ribo in juho lahko ponudite kot glavno jed ali pa kot predjed.

Kuhana riba in ribja juha

To ribo in juho lahko ponudite kot glavno jed ali pa kot predjed.

Čas priprave 45 min
Zahtevnost Enostavno
Količina za 4 osebe
Deli recept
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
juha-IMG_58330000_558x620_acf_cropped

Sestavine

  • rdeči krulec (pravijo mu tudi morski petelin, lastovica, kokot)
  • jušna zelenjava (čebula, korenček, por, lovor, žajbelj)
  • sol
  • poper
solata, cezarjeva-solata

To so triki za popolno cezarjevo solato

Cezarjeva solata je ena tistih jedi, ki je hkrati preprosta in prefinjena. Na videz le skupek solatnih listov, piščanca, krutonov in preliva, v resnici pa igra okusov in tekstur, kjer šteje prav vsak detajl.


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.