
Sestavine
- 0,5 dl grenivkinega soka
- 0,25 dl aperola
- 0,5 dl penečega vina
- led
- trak grenivkine lupine

Jastog ali rarog? Tako ju ločite že na prvi pogled
Ste v ribarnici kupili jastoga? Ste prepričani, da ni v vaši vrečki rarog? Spoznajte glavne razlike med tema morskima dobrotama in skuhajte brodet z jastogom ali rarogom.

5 trikov za pristno gurmansko žar doživetje
Poletje je čas piknikov in žara, zato je dobro imeti v rokavu nekaj trikov za pripravo popolnih žar dobrot, o katerih se bo še dolgo govorilo.

Sveže in poceni: slastni divji jedilnik iz gozdov in travnikov
Si predstavljate, da bi namesto v trgovino pred kuhanjem kosila zavili v gozd? Potem bi na krožniku zares imeli čisto sveže, najbolj lokalne, ekološke in sezonske sestavine, kajne!
Sestavine
- 0,5 dl grenivkinega soka
- 0,25 dl aperola
- 0,5 dl penečega vina
- led
- trak grenivkine lupine
Postopek
V ohlajeno kupo nalijemo 0,5 dl grenivkinega soka in 0,25 dl aperola. Dodamo led in nežno pomešamo. Prelijemo z 0,5 dl penečega vina, okrasimo s trakcem grenivkine lupine in takoj ponudimo.