
Sestavine
- 0,5 dl grenivkinega soka
- 0,25 dl aperola
- 0,5 dl penečega vina
- led
- trak grenivkine lupine

Dan pred dopustom, hladilnik pa poln! Brez skrbi, imamo recepte in trike, s katerimi izpraznite hladilnik v hipu.
Preden se odpravite na težko pričakovani dopust, poskrbite, da vas ob vrnitvi v hladilniku ne pričakata pokvarjena hrana in neprijeten vonj. Porabite, kar imate, zamrznite, kar lahko – preverite naše praktične nasvete in odpotujte brez slabe vesti.

Popolna izbira za poletje: 3 malo drugačne sladice brez peke
Brez skrbi glede vzhajanja, zažganih robov in bojazni, da bi karkoli 'padlo skupaj'. Te sladice brez peke so nam všeč, ker so enostavne in osvežujoče.

Jajčevci ali melancani? Ni pomembno, važen je dober recept
Jajčevci ali melancani so nam na voljo vse leto, a so zdaj res slastni. Pogosto jih podcenjujemo, zato smo tokrat zbrali recepte, ki bodo to hitro spremenili.
Sestavine
- 0,5 dl grenivkinega soka
- 0,25 dl aperola
- 0,5 dl penečega vina
- led
- trak grenivkine lupine
Postopek
V ohlajeno kupo nalijemo 0,5 dl grenivkinega soka in 0,25 dl aperola. Dodamo led in nežno pomešamo. Prelijemo z 0,5 dl penečega vina, okrasimo s trakcem grenivkine lupine in takoj ponudimo.