
Sestavine
- buča hokaido
Preberite tudi

Novi recepti z divjimi šparglji
Odkrijte nove recepte z divjimi šparglji: italijanska farinata, divja lazanja in pršutove košarice. Zbrali smo tudi nasvete za nabiranje v Sloveniji, Italiji in na Hrvaškem.

Navdušite z malimi prigrizki iz Španije
Koliko dni je še do počitnic? Kulinarično se bomo tokrat odpravili v južno Španijo, kjer naravnost obožujejo tapase, slastne zalogaje, postrežene v dobri družbi in ob kozarcu vina.

Veganska kosila, ki navdušijo tudi mesojedce
Ne imejte predsodkov, en dan v tednu ali vsaj mesecu naj bo veganski. Presenečeni boste, kako vam bo delala kuharska domišljija in predvsem - kako dobro je.
Sestavine
- buča hokaido
Postopek
Čips iz buče hokaido pripravimo tako, da bučno meso narežemo na tanke rezine, jih položimo na peki papir in v pečici sušimo 35 minut pri nizki temperaturi (80–90 °C).