Kaj boste skuhali danes?
Tropski zmešanček
Tropski zmešanček
Sestavine
- 1 skodelica narezane papaje
- 1 skodelica narezanega ananasa
- 1 banana
- sok 1 limete
- 2 dl kokosove vode
- led
Letos si na Dunaju privoščite to tradicionalno poslastico
Šmorn, klobase, medenjaki, torta Sacher in enormne količine kuhanega vina in jabolčnika vabijo na predbožični Dunaj, nas pa je prepričala ta znamenita sladica.
Namesto potice: najlepše božične pletenice
Mehke babke in dišeče pletenice so nepogrešljive v prazničnem času. Izbrali smo najlepše božične pletenice z bogatimi nadevi za popolno sladko omizje.
Triki za mesno štruco, ki bo hkrati sočna in kompaktna
Naučite se pripraviti posebno vrsto mesne štruce, ki ji pravimo pečenka Štefani. Zdi se preprosta, a skriva nekaj pasti. Z našimi nasveti bo obenem sočna in kompaktna.
Sestavine
- 1 skodelica narezane papaje
- 1 skodelica narezanega ananasa
- 1 banana
- sok 1 limete
- 2 dl kokosove vode
- led
Postopek
Vse sestavine zmešamo v zmogljivem mešalniku in nazdravimo.
Podobni recepti
Priljubljeni recepti
Pita z ringloji in mandlji
Hitra in okusna jesenska pita za takrat, ko pričakujete obiske!
Kupe s pečeno kutino in desertnim vinom
Drobljenec z jabolki, rozinami in datlji
Jabolka, rozine in datlji so skupaj izvrstni.
Jagodni džem z džinom
Ta jagodni džem je razvajanje za odrasle, a če džin izpustite, se bodo z njim lahko sladkali tudi otroci.