Kaj boste skuhali danes?
Solata iz črnega fižola z avokadom in mangom
Nenavadna kombinacija manga in fižola, vendar zato še toliko bolj okusna.
Solata iz črnega fižola z avokadom in mangom
Nenavadna kombinacija manga in fižola, vendar zato še toliko bolj okusna.
Sestavine
- 1 majhen mango
- 1 majhen avokado
- 100 g češnjevih paradižnikov
- 1 rdeči čili
- 1 rdeča čebula
- nastrgana lupina in sok 1 bio limete
- 1⁄2 majhnega šopka koriandra
- 400 g črnega fižola iz pločevinke
Najboljši pad thai bo odslej kar vaš domač
Popolna kombinacija slanega, sladkega, kislega in pikantnega je razlog, da je pad thai postal priljubljen po vsem svetu. Pripravite ga še vi.
Kostanj, kot ga še ne poznate
Ker smo se navadnega pečenega kostanja že najdeli, smo ga tokrat nadgradili - z žajbljem, medom in maslom. Je kdo rekel, da je kostanj dolgočasen?
Italijanska klasika v novi preobleki: popoln čokoladni tiramisu
Kremast, čokoladen in brez jajc – ta tiramisu je preprosto popoln! Italijanska klasika v novi različici, ki jo boste želeli pripraviti znova in znova.
Sestavine
- 1 majhen mango
- 1 majhen avokado
- 100 g češnjevih paradižnikov
- 1 rdeči čili
- 1 rdeča čebula
- nastrgana lupina in sok 1 bio limete
- 1⁄2 majhnega šopka koriandra
- 400 g črnega fižola iz pločevinke
Postopek
Mango in avokado olupimo, izkoščičimo in narežemo na koščke. Paradižničke prerežemo na pol. Čiliju odstranimo semena in ga sesekljamo. Čebulo in koriander sesekljamo. Fižol odcedimo in splaknemo.
V skledo damo mango, avokado, paradižničke, čili, čebulo in limetino lupino ter sok, pomešamo in dodamo fižol ter koriander. Vse še enkrat zmešamo in postrežemo.
Podobni recepti
Priljubljeni recepti
Juha iz rdeče pese s hrenom
Sladka rdeča pesa se rada druži z ostrim okusom hrena. Preizkusite to kombinacijo v odlični juhi.
Ocvrte bržole s kostanjevim nadevom
Surovi in kuhani šparglji z limono in parmezanovim maslom
Izkoristite spomladansko zelenjavo in jo postrezite ob vsakem kosilu.
Pečena piščančja bedra s krompirjem in tartufi
Klasična bedra in krompir bomo popestrili z dodatkom tartufov