© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Kaj boste skuhali danes?

Ozadje

Mangova espuma

Mangova espuma

Čas priprave 20 min + hlajenje
Zahtevnost Srednje zahtevno
Količina za 6 oseb
Deli recept
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
mangova-espuma_558x620_acf_cropped-1

Sestavine

  • 2 lista želatine
  • 350 g na koščke narezanega mangovega mesa
  • 60 g sladkorja v prahu
  • sok 1 limone
  • 1,2 dl pomarančnega soka

Sestavine

  • 2 lista želatine
  • 350 g na koščke narezanega mangovega mesa
  • 60 g sladkorja v prahu
  • sok 1 limone
  • 1,2 dl pomarančnega soka

Postopek

1

Želatino zmehčamo v hladni vodi. V primerni posodi zavremo preostale sestavine, potem pa jih s paličnim mešalnikom zmešamo v kašo. Želatino ožmemo in raztopimo v sadni kaši; za 3 ure postavimo v hladilnik.

2

Preden mangovo zmes napolnimo v dozo za pripravo espume, jo premešamo z metlico za stepanje. Mangovo espumo nabrizgamo v pripravljene skodelice ali kozarce in postrežemo.

Priljubljeni recepti

Aperol spritz

Aperol spritz je klasičen italijanski koktajl, ki se je zasidral v naša srca.

9 min
Enostavno

Lepljiv čokoladni kolač

Kolač poln svežine in delikatese.

1 h
Enostavno

Svinjska pečenka s kruhovimi cmoki

Odlično nedeljsko kosilo!

Enostavno

© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.