HONOR 200 in 200 Pro

Zavarujte oči pred slabimi vplivi ekranov

Oglasno sporočilo
30. 7. 2024, 14.40
Posodobljeno: 1. 8. 2024, 14.54
Deli članek:

V današnjem digitalnem svetu, kjer so zasloni vseprisotni v našem vsakdanjem življenju, se pogosto soočamo z izzivom omejevanja časa, ki ga preživimo pred zasloni. Težave s prekomerno uporabo digitalnih naprav in skrbi glede zdravja oči so postale del sodobnega življenjskega stila. Z modro svetlobo ni prizanešeno več nobeni generaciji … morda pa to HONOR zdaj končno le spreminja.

Podjetje HONOR se je za nova modela 200 in 200 Pro usmerilo v reševanje ključnega izziva: optimalne svetlobe za udobno gledanje na zaslon brez trajnih posledic.

HONOR, vodilna znamka na področju pametnih telefonov in digitalnih naprav, je razvila inovativno rešitev, ki cilja na zaščito oči pred škodljivimi učinki modre svetlobe, ki jo oddajajo zasloni. Tehnologija za udobje oči zmanjša emisijo modre svetlobe in s tem pomaga pri zmanjševanju utrujenosti oči ter izboljšanju splošnega zdravja vida. Gre za izjemen tehnološki dosežek v času, ko naš vsakdan prepredajo oddajniki modre svetlobe. Kako pa ta tehnologija v resnici deluje?

Kako deluje tehnologija za udobje oči?

HONOR 200 Pro, opremljen z izjemnim 6,78-palčnim zaslonom HONOR Eye Comfort, se ponaša z izjemnimi rezultati barvnih in zmogljivostnih testov, ob čemer ga krasi na človeka osredotočena tehnologija brez utripanja, dobro nadzorovana svetilnost in učinkovito filtriranje modre svetlobe. Ta svetloba je že dolgo znan krivec za napetost in bolečine v glavi, občutek suhih oči in moten naravni ritem spanja. Z zmanjšanjem oddajane modre svetlobe HONOR-jeva tehnologija pomaga ohranjati naravni cikel spanja in budnosti ter zmanjšuje tveganje za težave z očmi.

Ta fantastična tehnologija je pripomogla k temu, da je bil HONOR 200 Pro nagrajen tudi s prestižnima nagradama Gold Display Label in Eye Comfort Label, ki nagrajujeta izjemno kakovost zaslona in funkcije za udobno gledanje.

Vsestranske prednosti za dobro počutje

Da tudi spanec ne predstavlja problemov je HONOR 200 Pro opremljen s funkcijo AI Circadian Night Display, ki s pomočjo umetne inteligence inteligentno prilagaja barvno temperaturo zaslona, uravnava modro svetlobo in ponoči preklopi na nastavitev za spodbujanje melatonina.

Poleg izboljšanja zdravja oči HONOR-jeva tehnologija za udobje oči tudi povečuje produktivnost. Z manj utrujenimi očmi in boljšim spanjem se lažje osredotočimo na zdrav in izpolnjen vsakdan. Da bo za zdravje naših oči poskrbljeno na vsakem koraku bo zagotovila tudi funkcija Adaptive Dimming, ki prilagodi svetlost zaslona glede na vhodno zunanjo svetlobo in uporabo aplikacij ter tako uporabniku zagotavlja optimalno udobje gledanja v vsakem okolju.

Brez vizualnih kompromisov

Pomembna je notranja lepota, a tudi navzven HONORjeva nova serija jemlje dih. Oblika, zasnovana po navdihu Gaudijeve stavbe Casa Mila, je na voljo v mesečno beli ali klasični črni barvi.

Prek zaslona, bolj milega in prijaznega do vaših oči, lahko zrete v slike izjemne kakovosti – z nežno ukrivljenimi robovi, 1,07 milijarde barv in 437 slikovnimi pikami/palec (2700x1224). In kar je še bolje? Vrhunske slike lahko s enim samim pritiskom ustvarite tudi sami. HONOR 200 Pro premore trojno zadnjo kamero (50 MP + 50 MP + 12 MP) in 50 MP selfie kamero, ki bodo zagotovile portrete studijske kakovosti. 1/1,3-palčni glavni senzor in optična stabilizacija slike, ki jo podpirajo zanesljivi algoritmi umetne inteligence, bosta obenem poskrbeli za izjemne nočne portrete.

Tako HONOR 200 Pro kot HONOR 200 nudita neverjetno paleto mehanizmov in kamer za vrhunske fotografije, ki spominjajo na posnetke z zmogljivimi profesionalnimi napravami.

HONOR s tehnološkimi inovacijami serije 200 občutno stremi k splošnemu boljšemu počutju in produktivnosti brez izgub na račun elegance, videza in izjemnih slikovnih kapacitet. Za vse, ki iščete najboljše zase v tej ultra-digitalni dobi, sta fantastična stvaritev HONOR 200 ali 200 Pro vsekakor prava izbira.

Telefon ni medicinski pripomoček in ni namenjen zdravljenju.

Estrada

Kesha
Nihče ne želi imeti opravka z njim

Pevka Kesha zaradi tega incidenta preoblikovala besedilo

lady gaga gucci-gucci
Soočila se je na drugačen način

Lady Gaga spregovorila o govoricah z začetka svoje kariere, da je moški

kraljica Margareta II
Na opazovanju

Nekdanja danska kraljica Margareta II. končala v bolnišnici

peter-kočjaž, maja-oderlap
Triletna plovba

Iskreno z Majo Oderlap: Peter in Natalija sta prodala vse in se odpravila okoli sveta

mariah-carey, pevka
Izguba sestre in mame

Mariah Carey v težkih trenutkih tolaži njen bivši mož

Justin Bieber
Umaknil se je z javnosti

Justin Bieber šokiran zaradi obtožb proti Seanu 'Diddyju' Combsu: "Če bi vedel, nikoli ne bi sodeloval"

Zanimivosti

supet-luna, sankt-peterburg
Mini luna

Zemlja bo za kratek čas dobila še eno luno

HUAWEI Watch GT 5-6
Zanimivosti

Vau! Huawei predstavil nove naprave!

IMG_2113
Mednarodni festival

Speculum Artium 2024: Kjer se srečajo umetnost, znanost in virtualna resničnost

cryptocoin, kriptovaluta, mining, rudarjenje, kripto
Zanimivosti

Najboljši načrt za zaslužek s kriptovalutami: CrytocoinMiner vam omogoča zaslužek vsak dan

kovanec
Izjemno redka zbirka

Po stotih letih začeli s prodajo kovancev "kralja masla", za enega iztržili 1,2 milijona evrov

avto, henry ford
Model T

Avto je vse pregnal s ceste