Svet24
© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

S certifikatom »Vzrejeno brez antibiotikov« odslej tudi mesni izdelki Pivka


Novi Tednik
15. 2. 2023, 07.53
Deli članek
Facebook
X (Twitter)
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli

1676447617_narezki_brez_ab_naslovna.jpg
Arhiv NTRC

Pivka se je prva v Sloveniji zavezala za skrbno vzrejo, 100% brez uporabe antibiotikov, kar pomeni da piščanci nikoli ne prejmejo nobenega antibiotika. V certificiranje so prvi vključili tudi mesne izdelke. S tem prispevajo k ohranjanju zdravja ekosistema in vseh nas. Z izbiro mesa in izdelkov z oznako Skrbna reja 100% brez antibiotikov je lahko vsak brez dvoma, da je izbral dobro zase, svoje najbližje, družbo in okolje.


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.