
S certifikatom »Vzrejeno brez antibiotikov« odslej tudi mesni izdelki Pivka
Novi Tednik
15. 2. 2023, 07.53

Arhiv NTRC
Pivka se je prva v Sloveniji zavezala za skrbno vzrejo, 100% brez uporabe antibiotikov, kar pomeni da piščanci nikoli ne prejmejo nobenega antibiotika. V certificiranje so prvi vključili tudi mesne izdelke. S tem prispevajo k ohranjanju zdravja ekosistema in vseh nas. Z izbiro mesa in izdelkov z oznako Skrbna reja 100% brez antibiotikov je lahko vsak brez dvoma, da je izbral dobro zase, svoje najbližje, družbo in okolje.
Preberite tudi
Najbolj brano
Trenutno
9 °C
Oblačno
sobota, 15. 3
Deževno
6 / 9 °C
nedelja, 16. 3
Deževno
4 / 11 °C
ponedeljek, 17. 3
Deževno
-1 / 8 °C
7-dnevni obeti