Regrat s popečenim puranom
Jana
12. 4. 2010, 00.00
Posodobljeno
Ta teden je v znamenju regrata!

-Priprava: Solato dobro umijemo in odcedimo. Puranje meso narežemo na manjše koščke, solimo in popramo. V ponvi segrejemo žlico olja in na njem rjavo opečemo slanino, ki jo damo k solati. V isti ponvi popečemo še na rezine narezane gobe in jih tudi dodamo k solati. Na koncu na olju popečemo še puranje meso, narezano na koščke, ter ga z maščobo vred damo na solato in pazljivo premešamo.
V ponvi steklasto dušimo šalotko in česen. Prilijemo kis in kuhamo, dokler polovica tekočine ne povre. Topli preliv zamešamo v solato, da se listi zmehčajo. Potresemo z drobnjakom in ponudimo.
E-novice · Novice
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Prijava
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se