
Kulinarika / stran 69

Horoskop za soboto, 12. avgusta
Sonce je v levu, Luna je v dvojčkih, ob 0.52 preide v raka.



Dodajte kavi ščepec soli
»Gotovo se vam je zmešalo,« si mislite, ko preberete takšen nasvet. A znanost je tokrat na naši strani.

Horoskop za sredo, 9. avgusta
Sonce je v levu, Luna je v biku, ob 15.05 preide v dvojčka.


Kaj nas nauči: carne asada
Zakaj ne bi bil žar tokrat nekoliko drugačen? Mehiško meso na žaru carne asada združuje najboljše debelih steakov (okus) in tankih zrezkov (cena)!

Tedenski horoskop: Skupaj s svetom se spreminjajo vrednote
Tako kot se spreminja svet, se spreminjajo tudi vrednote, in čas je, da se vsak za trenutek ustavi ter razmisli, kaj spada v ospredje in kaj je že prerasel ali predelal.

Horoskop za ponedeljek, 7. avgusta
Sonce je v levu, Luna je v ovnu, ob 8.24 preide v bika.

Tedenski horoskop: Planeti nas bodo spomnili, naj se pogovorimo o občutkih
Tako kot se spreminja svet, se spreminjajo tudi vrednote, in čas je, da se vsak za trenutek ustavi ter razmisli, kaj spada v ospredje in kaj je že prerasel ali predelal.

Horoskop za soboto, 5. avgusta
Sonce je v levu, Luna je v ribah, ob 5.19 preide v ovna.


Horoskop za četrtek, 3. avgusta
Sonce je v levu, Luna je v vodnarju, ob 5.05 preide v ribi.

Je to najbolj zdrava zelenjava?
Kakšen kodrolistni ohrovt vendar, vodna kreša je nova zvezda v ozvezdju super živil.


Tedenski horoskop: Retrogradna Venera nas bo popeljala v harmonijo
Odnosi so ogledalo človeka, kajti tako vsak zase spozna, kaj mora spremeniti, sprejeti, nadgraditi ali izboljšati.

Danes nastopi Polna luna, ki vas bo podprla v občutku svobode
Polna luna, ki nastopi že na začetku meseca (1. avgusta), vas bo podprla v občutku svobode in v želji pomagati drugim, medtem ko vas bo mlaj v levu (16. avgusta) aktiviral pri novih podvigih za okrepitev samozavesti in prenovi fizičnega telesa ter garderobe.

Horoskop za torek, 1. avgusta
Sonce je v levu, Luna je v kozorogu, ob 5.58 preide v vodnarja.

Kaj nas nauči: ceviche
Ceviche nas pouči o pomenu kislosti v (nad) okusu jedi, o pomenu mariniranja sestavin in celotne jedi ter o pomenu predjedi.
