© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Kulinarika / stran 71

margherita-turrin-YUQEo7ajeLA-un-scaled_1115x560_acf_cropped.jpg

Kateri balzamični kis je najboljši?

Prvi znani zapisi o balzamičnem kisu segajo vse tja v leto 1046. Za katerega od njegovih uradnih potomcev boste še danes morali odšteti pravo malo bogastvo. A v zadnjem tisočletju je pridelovalcem z vsega sveta uspelo ogoljufati tradicijo in poskrbeti za to, da je balzamični kis dostopen vsem, ki si tega želimo.

Barbara Slivnik
14. 7. 2023
Zito_Droznik_Sputnik_09_06_2023_-6-of-56_1115x560_acf_cropped.jpg

Ste že poskusili Žitov koruzni drožnik?

Nedavno smo lahko na urbanem pikniku podjetja Žito na vrtu kavarne Sputnik v Ljubljani podrobneje spoznali izdelke iz družine Drožnik, ki slovijo po polnem okusu in dolgotrajni svežini.

Revija Dober tek
6. 7. 2023
pexels-cottonbro-studio-4686938-1-scaled_1115x560_acf_cropped.jpg

Najlepše ledene kocke

Led je lahko veliko več kot zamrznjena voda. Kako ga popestrimo in kaj vse še lahko zamrznemo, da bodo naše pijače resnično popolne?

Revija Dober tek
4. 7. 2023

© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.