Pasta s šparglji
Jana
16. 5. 2011, 14.34
Posodobljeno
Jed ni na pogled nič posebnega, a je sila okusna.

Priprava: Šparglje očistimo in umijemo ter blanširamo. Na olju zlato zarumenimo čebulo, dodamo na kocke narezano panceto, malo pocvremo in dodamo na tanke koščke narezane ohlajene šparglje. Posolimo in popopramo, po želji lahko dodamo še malo na drobno sesekljanega česna. Ko se to lepo prepraži, dodamo še smetano (priporočljivo je uporabiti sladko smetano in smetano za kuhanje, vsake pol). V slanem kropu skuhamo »pasto« (testenine, po navodilih) in pazimo, da se ne razkuha. Odcedimo, dodamo pripravljeno omako in na koncu potresemo s parmezanom ter postrežemo.
Jed ni na pogled nič posebnega, a je sila okusna.
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Prijava
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se