Brancin s koromačem v pečici
Recept iz Casa del Sal, Parecag.

Sestavine: 4 brancine po 300–400 g * 0,05 l semenskega olja * 0,05 l olivnega olja * 4 srednje veliki krompirji * 1 koromač * sol * 0,1 l malvazije.
Priprava: Brancine očistimo in oplaknemo. Na dno pekača zložimo malo koromača. Brancine ob strani zarežemo, jih tam nasolimo, pa tudi v trebušni votlini, kamor dodamo majhno vejico koromača. Zložimo v pekač in po ribah polijemo navadno olje. Olupljen in na kocke narezan krompir osolimo ter dodamo v pekač. Pečemo pri 180 C° 25–30 minut.
Po 20–25 minutah zalijemo z malvazijo. Serviramo na ogrete krožnike in okrasimo s koromačem.
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se