
Regrat v solati z granatnim jabolkom, pinjolami in kozjim sirom
Regratova solata za pomladne dni
Regrat v solati z granatnim jabolkom, pinjolami in kozjim sirom
Regratova solata za pomladne dni

Sestavine
- 250 g regrata
- 1 granatno jabolko
- 50 g pinjol
- 100 g kozjega sira
- krutoni (po želji)
- oljčno olje
- beli balzamični kis
- sol
- poper

Želite dalj časa ostati siti? Potem pri kuhanju uporabite to živilo!
Ne glede na to, ali si jo postrežemo kot kremni namaz, hrustljav prigrizek ali hranljivo osnovo glavne jedi – čičerika si zasluži stalno mesto v vsakem gospodinjstvu.

Kako prepoznati kakovosten paradižnik?
Najbrž se lahko strinjamo, da ni vsak na videz popoln paradižnik tudi zares dober. Kako torej v trgovini prepoznati sočen in sladek paradižnik, polnega okusa?

To so razlogi, da cheesecake razpoka
"Cheesecake se med peko napihne, nato pa vedno upade, pogosto tudi razpoka." Ste se tudi vi srečali s to težavo?
Sestavine
- 250 g regrata
- 1 granatno jabolko
- 50 g pinjol
- 100 g kozjega sira
- krutoni (po želji)
- oljčno olje
- beli balzamični kis
- sol
- poper
Postopek
Regrat operemo in ga posujemo s semeni granatnega jabolka ter pinjolami. Za preliv zmešamo oljčno olje, beli balzamični kis, sol in poper. Z njim zabelimo solato in jo na koncu potresemo še z nastrganim kozjim sirom. Po želji solato potresemo še s krutoni.