
Pečeni češnjevi paradižniki
Pečeni češnjevi paradižniki

Sestavine
- 3 velike veje češnjevega paradižnika
- oljčno olje
- sol
- poper
Preberite tudi

Izboljša okus mesa, nepogrešljiva je tudi v sladicah
Kava, napitek, ki številnim polepša jutro ali jim ga povsem zagreni, ko ugotovijo, da je zmanjkalo dišečih rjavih zdrobljenih zrnc. Ali veste, kako lahko kavo še s pridom uporabite, če ste je skuhali preveč, in kako jo uporabite tudi sicer?

Odlične korejske jedi na domač način
Vse bolj priljubljena korejska kuhinja temelji na rižu, sveži zelenjavi, tofuju, začimbah in slovitem kimčiju.

Ražnjiči - recepti in triki za peko
Odkrijte najboljše trike za pripravo ražnjičev na žaru! Sočni, okusni in vedno popolno pečeni – preberite naše preproste nasvete in recepte.
Sestavine
- 3 velike veje češnjevega paradižnika
- oljčno olje
- sol
- poper
Postopek
Paradižnik skupaj z zelenjem razdelimo na manjše dele in paradižnikov ne trgamo z vej. Razporedimo jih v pekaču, prelijemo z oljčnim oljem, začinimo s soljo in poprom ter pečemo na 180 °C približno 10 minut.