
Hrustljav krompirček z žajbljem
Hrustljav krompirček z žajbljem
Čas priprave
1 h 35 min
Zahtevnost
Enostavno
Količina
za 6 oseb

Sestavine
- 1,5 kg majhnega krompirja
- pest žajbljevih lističev
- 5 žlic olja
- sol

To so najboljši koktajli za poletna druženja
Koktajli so mnogo več kot le pijača – so del doživetja, ki povezuje ljudi in ustvari sproščeno vzdušje.

Kralj azijske zelenjave v 6 preprostih receptih
Pak čoj je azijska zelnica, poznana tudi pod številnimi drugimi imeni. Ampak imena niso pomembna, lahko vam povemo, da je odličen.

Preprosti beljakovinski mafini so odlična izbira za zajtrk
Namesto da znova izberete enolične granoline tablice, začnite dan s krhkimi domačimi mafini, polnimi beljakovin in malo sladkorja.
Sestavine
- 1,5 kg majhnega krompirja
- pest žajbljevih lističev
- 5 žlic olja
- sol
Postopek
1
Pečico segrejemo na 200 °C. Z ostrim nožem v vsak krompir naredimo globoke vzdolžne in prečne zareze, da dobimo karo vzorec. Krompir solimo in v vsakega vstavimo žajbljev list. Damo ga v pekač, prelijemo z oljem, premešamo in pečemo 45 minut, nato temperaturo povečamo na 220 °C in pečemo še pol ure.