
Beli čokoladni tartufi
Sladica s katero lahko razveselite partnerja za valentinovo.
Beli čokoladni tartufi
Sladica s katero lahko razveselite partnerja za valentinovo.

Sestavine
- 350 g bele čokolade
- ¼ skodelice razpuščenega masla
- 1/3 skodelice smetane
- 2 skodelici kokosovih kosmičev
Preberite tudi

Kako zvežemo pečenko
Če želite, da pečenka ohrani lepo obliko, jo morate pred pripravo dobro povezati z vrvico.

Tri obare, ki vas bodo pogrele na deževen dan
Na deževen dan se nič ne prileže bolj, kot krožnik tople domače obare. Pripravili smo tri slovenske klasike - telečjo obaro, kokošjo obaro in štajersko kislo juho.

Poznate razliko med vietnamskimi in spomladanskimi zvitki?
Odkrijte, kako se vietnamski in spomladanski zvitki razlikujejo, in si shranite naša dva preizkušena recepta s fotografijami postopka korak za korakom.
Sestavine
- 350 g bele čokolade
- ¼ skodelice razpuščenega masla
- 1/3 skodelice smetane
- 2 skodelici kokosovih kosmičev
Postopek
Čokolado razlomimo na manjše kose in damo v večjo skledo. Razpuščenemu maslu dodamo smetano, zmes zavremo in prelijemo po beli čokoladi. Mešamo, da dobimo homogeno maso. Čokoladno maso postavimo za 2 uri v hladilnik, da se strdi.
Z dvema žličkama iz mase oblikujemo manjše kroglice in jih povaljamo v kokosovih kosmičih.