
Kaj boste skuhali danes?
Trska s paradižnikom in timijanom
Lahka in hitra ribja večerja
Trska s paradižnikom in timijanom
Lahka in hitra ribja večerja

Sestavine
- 1 žlica oljčnega olja
- 1 čebula
- 400 g sesekljanega paradižnika iz pločevinke (pelatov)
- 1 zvrhana žlička rjavega sladkorja
- nekaj vejic timijana
- 1 žlica sojine omake
- 4 fileji trske

Popoln domači pomfri: skrivnost je v tem preprostem triku
Spoznajte skrivnost popolnega domačega ocvrtega krompirja. Hrustljav, zlato zapečen in nikoli masten, s tem trikom vam bo vedno uspel.

Obožujete cmoke? Potem morate poskusiti ta knedl kolač
Preizkusite recept za slastni knedla kolač, ki je navdušil splet. Sočna kombinacija sliv, vaniljeve kreme in zlatorjavega posipa iz drobtin vas bo navdušila.

Trije posebni recepti s hruškami, ki bodo popestrili vašo ozimnico
Trije posebni recepti, ki bodo popestrili vašo ozimnico - hruškov kompot z ingverjem in cimetom, hruškova marmelada z vaniljo in drzni hruškov čatni.
Sestavine
- 1 žlica oljčnega olja
- 1 čebula
- 400 g sesekljanega paradižnika iz pločevinke (pelatov)
- 1 zvrhana žlička rjavega sladkorja
- nekaj vejic timijana
- 1 žlica sojine omake
- 4 fileji trske
Postopek
V primerno veliki ponvi segrejemo olje in na njem 5 do 8 minut pražimo sesekljano čebulo, da rahlo porjavi. Vmešamo paradižnik, sladkor, timijanove lističe in sojino omako ter vse skupaj zavremo.
Ogenj zmanjšamo in omako kuhljamo 5 minut, nato ji dodamo še ribje fileje. Ponev pokrijemo in kuhljamo še 8 do 10 minut, da se riba do konca skuha. Postrežemo s pečenim ali v sopari kuhanim krompirjem.
Podobni recepti
Priljubljeni recepti
Hrustljavo pečena riba s pestom iz oreškov makadamija
Riba pripravljena kot bi mignil.