
Sestavine
- 3 rdeče paprike
- 3 žlice oljčnega olja
- 2 bučki
- 1 velik jajčevec
- 8 žlic humusa
- sok 1 limone
- 1 majhen strok česna
- 1 žlička sumaka (po želji)
- 2 pesti rukole
- sol
- kruh čabata, ko postrežemo

Tako ne boste uničili nobenega steaka več
"Obožujem steake, vendar se mi doma pogosto ne posrečijo. Žal mi je vsakega kosa govedine, ki ga uničim, največkrat tako, da ga preveč spečem, zato bi bila hvaležna za nekaj splošnih nasvetov, kako speči popoln steak."

Če je vaš tofu brez okusa, ga niste pripravili pravilno
Poletje je čas za žar in piknike. Ti pa niso rezervirani, samo za mesojedce, na žaru se da odlično pripraviti tudi veganski tofu. Za vas smo rpipravili nekaj trikov kako pripraviti popoln tofu na žaru.

Priprava morskega lista za cvrenje v ponvi
Morski list je resnični rolsrojs med ribami, zato je edino prav, da ga pripravimo čim preprosteje, saj lahko le tako zares uživamo v njegovem okusu. Da bi v obrok vnesli malo drame, preizkusite ta kuharski trik za popolno pripravo.
Sestavine
- 3 rdeče paprike
- 3 žlice oljčnega olja
- 2 bučki
- 1 velik jajčevec
- 8 žlic humusa
- sok 1 limone
- 1 majhen strok česna
- 1 žlička sumaka (po želji)
- 2 pesti rukole
- sol
- kruh čabata, ko postrežemo
Postopek
Bučke in jajčevec po dolgem narežemo na tanke rezine. Močno segrejemo žar ali rebrasto ponev. Rezine bučk in jajčevca pokapamo z malo oljčnega olja in jih pečemo nekaj minut na vsaki strani, da dobijo ožgane proge.
Humus razmažemo po servirnem krožniku. Zmešamo limonov sok, strt česen in sol, nato zmešamo z zelenjavo in polovico sumaka ter razporedimo po humusu. Na vrh damo rukolo in posujemo s preostalim sumakom. Ponudimo s čabato.