
Kosmiči čez noč z malinami in arašidovim maslom
Kosmiči čez noč vam zvečer vzamejo le nekaj minut, a neznansko polepšajo naslednje jutro.
Kosmiči čez noč z malinami in arašidovim maslom
Kosmiči čez noč vam zvečer vzamejo le nekaj minut, a neznansko polepšajo naslednje jutro.

Sestavine
- 50 g ovsenih kosmičev
- 1,5 dl vode
- 80 g zamrznjenih malin
- 1 žlica arašidovega masla

Če je vaš tofu brez okusa, ga niste pripravili pravilno
Poletje je čas za žar in piknike. Ti pa niso rezervirani, samo za mesojedce, na žaru se da odlično pripraviti tudi veganski tofu. Za vas smo rpipravili nekaj trikov kako pripraviti popoln tofu na žaru.

Priprava morskega lista za cvrenje v ponvi
Morski list je resnični rolsrojs med ribami, zato je edino prav, da ga pripravimo čim preprosteje, saj lahko le tako zares uživamo v njegovem okusu. Da bi v obrok vnesli malo drame, preizkusite ta kuharski trik za popolno pripravo.

Cmoki iz krompirjevega testa, kot jih je znala pripraviti le babica
Recept za cmoke iz krompirjevega testa s sadnim nadevom in maslenimi drobtinami je poklon tradiciji, ki nas vrne v poletni čas, preživet v kuhinjah naših babic.
Sestavine
- 50 g ovsenih kosmičev
- 1,5 dl vode
- 80 g zamrznjenih malin
- 1 žlica arašidovega masla
Postopek
V posodo s pokrovom damo ovsene kosmiče in ščep soli, zmešamo z 1,5 dl vode in dodamo zamrznjene maline. Premešamo, pokrijemo in čez noč postavimo v hladilnik. Naslednji dan kosmiče obložimo še z 1 žlico arašidovega masla.
Nasvet
Kosmiči čez noč bodo odlični tudi v kombinaciji s korenčkom ali s tropskim pridihom.