
Sladke kroglice z belo čokolado, kokosom in brusnicami
Sladke kroglice z belo čokolado, kokosom in brusnicami

Sestavine
- 180 g masla
- 260 g sladkorja v prahu
- 1 dl vode
- 150 g kokosove moke
- 300 g mleka v prahu
- 100 g sesekljanih brusnic
- kokosova moka za povaljanje

Tako ne boste uničili nobenega steaka več
"Obožujem steake, vendar se mi doma pogosto ne posrečijo. Žal mi je vsakega kosa govedine, ki ga uničim, največkrat tako, da ga preveč spečem, zato bi bila hvaležna za nekaj splošnih nasvetov, kako speči popoln steak."

Če je vaš tofu brez okusa, ga niste pripravili pravilno
Poletje je čas za žar in piknike. Ti pa niso rezervirani, samo za mesojedce, na žaru se da odlično pripraviti tudi veganski tofu. Za vas smo rpipravili nekaj trikov kako pripraviti popoln tofu na žaru.

Priprava morskega lista za cvrenje v ponvi
Morski list je resnični rolsrojs med ribami, zato je edino prav, da ga pripravimo čim preprosteje, saj lahko le tako zares uživamo v njegovem okusu. Da bi v obrok vnesli malo drame, preizkusite ta kuharski trik za popolno pripravo.
Sestavine
- 180 g masla
- 260 g sladkorja v prahu
- 1 dl vode
- 150 g kokosove moke
- 300 g mleka v prahu
- 100 g sesekljanih brusnic
- kokosova moka za povaljanje
Postopek
V kozici stopimo maslo, mu dodamo sladkor, vodo in kokosovo moko ter mešamo, da dobimo gosto in lepljivo maso. Primešamo mleko v prahu in mešamo tako dolgo, da dobimo gladko belo maso brez grudic.
Ohladimo jo, nato pa ohlajeni primešamo brusnice. Z rokami oblikujemo kroglice v velikosti marelice in jih povaljamo v kokosovi moki.