
Jagodna bovla s cvetovi vrtnic
Jagodna bovla s cvetovi vrtnic

Sestavine
- 7,5 dl vina roze
- 4 žlice vodke
- 150 g jagod (polovice ali četrtine)
- prgišče dišečih cvetov vrtnic (bele nastavke odstranimo)
- 2,5 dl mineralne vode

Tako ne boste uničili nobenega steaka več
"Obožujem steake, vendar se mi doma pogosto ne posrečijo. Žal mi je vsakega kosa govedine, ki ga uničim, največkrat tako, da ga preveč spečem, zato bi bila hvaležna za nekaj splošnih nasvetov, kako speči popoln steak."

Če je vaš tofu brez okusa, ga niste pripravili pravilno
Poletje je čas za žar in piknike. Ti pa niso rezervirani, samo za mesojedce, na žaru se da odlično pripraviti tudi veganski tofu. Za vas smo rpipravili nekaj trikov kako pripraviti popoln tofu na žaru.

Priprava morskega lista za cvrenje v ponvi
Morski list je resnični rolsrojs med ribami, zato je edino prav, da ga pripravimo čim preprosteje, saj lahko le tako zares uživamo v njegovem okusu. Da bi v obrok vnesli malo drame, preizkusite ta kuharski trik za popolno pripravo.
Sestavine
- 7,5 dl vina roze
- 4 žlice vodke
- 150 g jagod (polovice ali četrtine)
- prgišče dišečih cvetov vrtnic (bele nastavke odstranimo)
- 2,5 dl mineralne vode
Postopek
Vino nalijemo v posodo za bovlo. Dodamo vodko in jagode. Potresemo s cvetnimi listi vrtnic. Postavimo za eno uro na hladno. Pred serviranjem dolijemo mineralno vodo.
Nasvet
Namesto jagod lahko uporabimo tudi maline.