 
        
            
    
Kaj boste skuhali danes?
Jagodna bovla s cvetovi vrtnic
Jagodna bovla s cvetovi vrtnic
 
    Sestavine
- 7,5 dl vina roze
- 4 žlice vodke
- 150 g jagod (polovice ali četrtine)
- prgišče dišečih cvetov vrtnic (bele nastavke odstranimo)
- 2,5 dl mineralne vode
 
        
            
            Sočni svinjski zrezki z jabolki, kot jih še niste poskusili
Sočni glazirani svinjski zrezki z jabolki so popolna jesenska jed. Odkrijte nasvete, kako pripraviti meso, da bo mehko, aromatično in popolno zapečeno.
 
        
            
            Strašno dobra ideja za noč čarovnic: sladki grobovi iz medenjakov
Noč čarovnic je morda res uvožen praznik, a kljub temu lahko na ta dan pripravimo nekaj (grozljivo) sladkega.
 
        
            
            Trikrat pečeno pecivo, ki se topi v ustih in vedno uspe
Trikrat pečeno pecivo je ena tistih domačih sladic, ki z vonjem spomnijo na otroštvo in kuhinjo naših babic.
Sestavine
- 7,5 dl vina roze
- 4 žlice vodke
- 150 g jagod (polovice ali četrtine)
- prgišče dišečih cvetov vrtnic (bele nastavke odstranimo)
- 2,5 dl mineralne vode
Postopek
Vino nalijemo v posodo za bovlo. Dodamo vodko in jagode. Potresemo s cvetnimi listi vrtnic. Postavimo za eno uro na hladno. Pred serviranjem dolijemo mineralno vodo.
Nasvet
Namesto jagod lahko uporabimo tudi maline.
Podobni recepti
Priljubljeni recepti
Na žaru pečena paprika z metinim jogurtom
Klasične okuse pečene paprike bomo tokrat popestrili z osvežujočim jogurtom
Krompirjeve culice z rdečim zeljem
Za pravo jesensko poslastico bomo rdeče zelje pospremili s culicami s krompirjevim nadevom.
Kokosovi kolački
Kokosovi kolački so preprosta in hitra slaščica, primerna za k popoldanski kavi
 
        
             
        
             
        
             
        
             
        
             
        
                    
             
         
         
         
         
        
                    
             
        
                    
             
        
                    
             
        
                    
             
         
         
        