Kaj boste skuhali danes?
Bananin zmešanček z medom in sojinim mlekom
Hranljiv napitek za zajtrk brez laktoze
Bananin zmešanček z medom in sojinim mlekom
Hranljiv napitek za zajtrk brez laktoze
Sestavine
- 1 banana
- 2,5 dl sojinega mleka
- žlica medu
- malo naribanega muškatnega oreščka
- sesekljani orehi
Letos si na Dunaju privoščite to tradicionalno poslastico
Šmorn, klobase, medenjaki, torta Sacher in enormne količine kuhanega vina in jabolčnika vabijo na predbožični Dunaj, nas pa je prepričala ta znamenita sladica.
Namesto potice: najlepše božične pletenice
Mehke babke in dišeče pletenice so nepogrešljive v prazničnem času. Izbrali smo najlepše božične pletenice z bogatimi nadevi za popolno sladko omizje.
Triki za mesno štruco, ki bo hkrati sočna in kompaktna
Naučite se pripraviti posebno vrsto mesne štruce, ki ji pravimo pečenka Štefani. Zdi se preprosta, a skriva nekaj pasti. Z našimi nasveti bo obenem sočna in kompaktna.
Sestavine
- 1 banana
- 2,5 dl sojinega mleka
- žlica medu
- malo naribanega muškatnega oreščka
- sesekljani orehi
Postopek
Orehe popražimo v ponvi. Banano olupimo in prerežemo na tri dele. V kuhinjskem strojčku zmešamo banano s sojinim mlekom in medom ter začinimo z naribanim muškatnim oreščkom. Mešanico prelijemo v dva kozarca in posujemo s praženimi orehi.
Podobni recepti
Priljubljeni recepti
Búdl ali gorenjska prata v topli hrenovi omaki
Klasična velikonočna jed na Gorenjskem