10 let Društva CELIAC – Življenje brez glutena; delavnica na Loki ter praznovanje v Drašičih


Praznovanje desetletnice je društvo pričelo s kuharsko delavnico v Gostišču Loka. Kuhali so z Ano brezglutenske jedi. Za podporo dogodku je poskrbelo podjetje Schar, ki je največji ponudnik brezglutenskih izdelkov. Iz slikic je razbrati zadovoljstvo na delavnici. Tudi narava ob Krki je poskrbela za čarobne utrinke.
Praznovanje smo nadaljevali v soboto s srečanjem članov v Drašičih in jubilej obeležili na Turistični kmetiji Simonič. Po znamenitostih Drašičev jih je popeljal Dolc - Tone Vinopivec. V teh letih so organizirali 31 kuharskih tečajev brezglutenskih izdelkov, 13 strokovnih predavanj, svojim članom 11 krat razdelili humanitarne pakete, izpeljali 10 silvestrovanj, pripravili 14 stojnic na bazarju NVO in v Splošnio bolnici Novo mesto, organizirali 5 pohodov in 5 piknikov ter 4 izlete.
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se