© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Široki rezanci s čebulo in ovčjim sirom


Jana
15. 4. 2011, 11.51
Posodobljeno
09. 08. 2017 · 09:58
Deli članek
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Velikost pisave
Manjša
Večja

Hladne testenine za toplejše dni.

Široki rezanci s čebulo in ovčjim sirom
Sestavine: 160 g širokih rezancev + 160 g bučk + 45 g čebule + 75 g ovčjega sira + 40 g rukole + od 8 do 10 črnih oliv + balzamični kis + malo olja + sol. 
Priprava: V slanem kropu skuhamo široke rezance. Rukolo umijemo in stresemo v skledo, v kateri imamo že kuhane rezance in na kolobarje narezano čebulo. Na to naložimo popečene bučke, ki smo jih narezali na kolobarje in v ponvi popekli na malo olja. Dodamo še olive ter na manjše koščke narezan ovčji sir. Solato prelijemo z balzamičnim kisom in posolimo po okusu.

© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.