Jana
© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o. - Vse pravice pridržane.

Paradižnikove kocke


S.E.
14. 3. 2017, 08.14
Posodobljeno
09. 08. 2017 · 10:02
Deli članek
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Velikost pisave
Manjša
Večja

dom_in_gospodinjstvo_paradiznik.jpg
Shutterstock

Čeprav jo shranjujemo v hladilniku, mezga iz drobno sesekljane ali zmlete paradižnikove sredice, ki je ne porabimo v nekaj dneh, hitro postane plesniva. Kadar nam pri kuhanju ostane paradižnikova pulpa, jo zato raje prelijmo v posodico za led in postavimo v zamrzovalnik. Ko kocke zamrznejo, jih pretresemo v vrečko ali posodo in še naprej hranimo v zamrzovalniku. Tako imamo vedno pri roki manjše porcije paradižnikove omake, ki jih po potrebi odmrznemo in uporabimo.


© 2025 SVET24, informativne vsebine d.o.o.

Vse pravice pridržane.